Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitét och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Flera Norska projekt är nu i uppstartsfasen och vi ser därför en ökad efterfrågan hos våra kunder. Vi söker nu fler duktiga maskinkonstruktörer för arbete i Norge.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av konstruktionsarbete inom maskin eller struktur, företrädelsevis från internationell miljö. Vi vill att den som söker har erfarenhet av arbete i projektform, har aktivt deltagit i hela konstruktionsprocessen med kundmöten, produktion och uppföljning hela vägen fram till leverans.

Den person vi söker är driven och kommunikativ på ett av de Skandinaviska språken plus engelska och arbetar lika bra ensam som del av ett team. Du arbetar med hög kundfokus och strävar efter att leverera på jämnt hög nivå alltid.

I arbetsuppgifterna ingår kundkontakt, kommunikation med produktion och konstruktionsarbete i Autodesk Inventor och SolidWorks. Rollen rapporterar till Teknisk Sjef och daglig uppföljning och dokumentation mot tighta deadlines ingår.

Individuell lönesättning med löneanspråk.

Ort: Södra och Västra Norge.

Tillträde enligt överenskommelse.

Boende finns.

Ansök genom att maila din cv och personligt brev till angelica@kompetensservice.com