Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitèt och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Just nu börjar efterfrågan öka på våra tjänster och vi söker därför för anställning i Norge efter flera CNC-svarvare med erfarenhet av GibbsCAM

Vill du ha ett jobb där du kan utvecklas med din kunskap och samtidigt tjäna mycket pengar? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Läs mer om ansökan här nedan!

Vi söker dig som är erfaren av att självständig göra avancerade uppspänningar i maskin, ta ut nollpunkter och välja verktyg. Du är van att använda ritningsunderlag och har goda programmeringskunskaper i GibbsCAM. Du kommer att få arbeta i varierande material och storlekar på detaljer. Detta uppdrag krävs att du är en driftig problemlösare, arbetar med stort kvalitetstänk och uppskattar tekniska utmaningar. Vi är intresserade av att komma i kontakt med flexibla och duktiga individer som är sugna på nya utmaningar och bättre villkor.

Av säkerhetsskäl krävs för den här tjänsten att du är flytande i tal och skrift i ett av följande språk: Norsk, Svensk, Dansk.

Vi vill att du som söker har minimum 5års erfarenhet av CNC-bearbetning samt goda referenser ifrån tidigare arbetsgivare

Välkommen med din ansökan!!