Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitèt och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Just nu börjar efterfrågan öka på våra tjänster och vi söker därför för anställning i Norge efter flera grovplåtslagare med svetskunskaper.

Vill du start det nya året med ett nytt jobb? Då ska du fortsätta och läsa!

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av tillverkning och montering av stålkonstruktioner. Arbetet kommer att innefatta klippning, kapning, bockning och svetsning i plåtmaterial. För detta uppdrag krävs att du är en erfaren ritningsläsare och har drivkraften att fatta egna beslut när det behövs. Du tycker om att ta ansvar, är kvalitetsmedveten och ser inga svårigheter med att arbeta självständigt.  Vi är intresserade av att komma i kontakt med flexibla och duktiga maskinister som är sugna på nya utmaningar och bättre villkor.

Av säkerhetsskäl krävs för den här tjänsten att du är flytande i tal och skrift i ett av följande språk: Norsk, Svensk, Dansk.

Vi vill att du som söker har minimum 5-års erfarenhet av grovplåtslagning samt goda referenser ifrån tidigare arbetsgivare.

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra ifrån dig.