Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitét och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Vi har just nu ett stort intresse för våra tjänster och söker därför för anställning i Norge efter industrimekaniker.

Som industrimekaniker hos oss kommer du att montera, ställa in, reparera och sköta automatiserad produktionsutrustning för olika industriprocesser och maskinanläggningar. I arbetsuppgifterna ingår kontroller och förebyggande underhållsarbeten.
För detta uppdrag krävs att du har erfarenhet inom datorteknik, elektronik, hydraulik och pneumatik. Vi är intresserade av att komma i kontakt med flexibla och duktiga individer som är sugna på nya utmaningar och bättre villkor.

Av säkerhetsskäl krävs för den här tjänsten att du är flytande i tal och skrift i ett av följande språk: Norsk, Svensk, Dansk.

Vi vill att du som söker har minimum 5-års relevant erfarenhet av industrimekanik samt goda referenser ifrån tidigare arbetsgivare.

Vi ser fram emot att få höra ifrån dig.
Välkommen med din ansökan!