Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitét och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Just nu har vi flera spännande projekt på ingång och söker därför för anställning i Norge efter Industrimekaniker.

Vi söker för anställning i Södra, Västra och Östra Norge, dig som har tidigare erfarenhet av att självständigt felsöka, serva och reparera produktionsutrustning. Den vi söker bör vara brett verkstadskunnig inom mekanik och gärna kunna använda de mest vanligt förekommande verkstadsmaskinerna såsom konventionell kap, svarv och fräs.

Arbetsuppgifterna innefattar industriservice på plats hos kund. Felsökning, service och reparationer på mekaniska pressar, transportörer, lyftbord och luckor samt byte av flänsar, slitagedelar, packningar och pumpar. Arbetet kan ibland även innefatta flytt av maskiner och utbyggnad av transportsystem i produktion.

Du är en driftig problemlösare och arbetar med stort kvalitets- och säkerhetstänk. Vi är intresserade av att komma i kontakt med flexibla och duktiga individer som arbetar lika bra ensam som i grupp.

Meriterande: Kunskaper inom svets, hydraulik och el.

Krav: Minimum körkort B

Ort: Flera

Boende finns

Av säkerhetsskäl krävs för den här tjänsten att du är flytande i tal och skrift i ett av följande språk: Norsk, Svensk, Dansk.

Vi vill att du som söker har minst 5 års relevant erfarenhet samt goda referenser från tidigare arbetsgivare.

 

Vi tar emot ansökan löpande, både för längre projekt och för stopp i sommarperioden.

 

Kontaktperson: Petra Malving

petra@kompetensservice.com