Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitet och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Vi har stor efterfrågan på våramekaniska tjänster och söker därför flera lastbilsmekaniker för projekt i Osloregionen

Vi söker nu dig som har erfarenhet av självständigt arbete inom felsökning, underhållsarbeten samt reparationer på tunga fordon exempelvis tunga lastbilar och släpvagnar. Du behöver vara erfaren inom mekanik, hydraulik, pneumatik och elektronik. Du är en god problemlösare som ger förstklassig service, älskar utmaningar och som kan arbeta både självständigt och i ett team.
Vi är intresserad av att komma i kontakt med flexibla och duktiga individer som är sugna på nya utmaningar och bättre villkor!

Meriterande:
Körkortsbehörighet C och CE.

Du som söker vet att du har minimum 4 års sammanhängande erfarenhet, bra referenser från tidigare arbetsgivare och en dokumenterat relevant arbetslivshistoria.

 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.