Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitet och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Vi har just nu ett stort intresse för våra tjänster och söker därför för anställning i Norge efter CNC-specialister med erfarenhet av Mazak Integrex.

Vill du starta det nya året med ett nytt jobb? Har du en hög vilja att utvecklas och gillar varierande arbete? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Läs mer om det här nedan:

Vi söker nu dig som tidigare har erfarenhet av att självständiga verktygval, utmätning av nollpunkter och avancerade uppspänningar. Du är van att använda ritningsunderlag och har goda programmeringskunskaper i Mazatrol. Arbetet gäller tillverkning i varierande material och kan både vara i enstyck eller längre serier. Du tycker om att ta ansvar, är kvalitetsmedveten och ser inga svårigheter med att arbeta självständigt.

Vi är intresserade av att komma i kontakt med flexibla och duktiga maskinister som är sugna på nya utmaningar och bättre villkor.

Av säkerhetsskäl krävs för den här tjänsten att du är flytande i tal och skrift i ett av följande språk: Norsk, Svensk, Dansk.

Välkommen med ansökan!