Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitét och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Vi har just nu ett stort intresse för våra tjänster och söker därför för anställning i Norge efter en CNC-svarvare med kunskaper om Mazak.

Vi söker för anställning i Norge, dig som har tidigare erfarenhet av att självständigt välja verktyg, spänna upp delar för svarvning och skriva program i antingen Mazatrol 640 och eller Matrix. Du är kunnig i att tillverka nya backar och jiggar och att du kan läsa ritningar är givetvis självklart.

Du är en driftig problemlösare och arbetar med stort kvalitetstänk. Vi är intresserade av att komma i kontakt med flexibla och duktiga individer som är sugna på nya utmaningar, längre sammanhängande ledighet och bättre villkor.

Arbetsuppgifterna innefattar tillverkning av delar till marin industri i komplexa material. All programmering sker i maskinens panel och operatören kvalitetskontrollerar själv sina delar. Arbetet går i skift i ljusa och mycket moderna lokaler.

Meriterande: Erfarenhet av IG

Ort: Trøndelag

Hjälp med boende och resor.

Av säkerhetsskäl krävs för den här tjänsten att du är flytande i tal och skrift i ett av följande språk: Norsk, Svensk, Dansk.

Vi vill att du som söker har minst 5 års relevant erfarenhet samt goda referenser från tidigare arbetsgivare.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson: Simon Andersson

mailto:simon@kompetensservice.com