Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitèt och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Vi har just nu ökat tryck och stor efterfrågan på våra tjänster och söker därför för anställning i Norge efter Teknisk ledare.

Vi söker för anställning i Norge, dig som har gedigen bakgrund som mekaniker på tunga fordon och tunga släpvagnar. Om du är intresserad av att arbeta med periodisk kontroll, arbetsledning och planering i kombination med rollen som mekaniker så vill vi gärna höra ifrån dig.
Du som söker har ett kamratligt men drivande sätt och är utåtriktad, kommunikativ och strukturerad, samtidigt lätt för skapandet av relationer till både kunder och kollegor.

Av säkerhetsskäl krävs för den här tjänsten att du är flytande i tal och skrift i ett av följande språk: norsk, svenska, dansk.

Vi vill att du som söker har minimum 10-års sammanhängande erfarenhet samt goda referenser ifrån tidigare arbetsgivare.

Välkommen med din ansökan!