Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitét och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Vi söker löpande och på flera orter efter fler Tekniska Ledare.

Vi söker för anställning i Södra och Östra Norge, dig som har en gedigen bakgrund som mekaniker på tunga fordon och släpar. Om du har arbetat på blandverkstad eller märkesverkstad tidigare är orelevant för oss men om du är intresserad av att arbeta med periodisk kontroll, arbetsledning och planering i kombination med rollen som mekaniker så vill vi gärna höra från dig.

Den vi söker har ett kamratligt men drivande sätt och är utåtriktad av naturen. Du är kommunikativ och strukturerad och har samtidigt lätt för skapandet av relationer till både kunder och kollegor.

Vi kan erbjuda en fast tjänst där rollen som mekaniker 40% kombineras med rollen som teknisk leder 60% och där du arbetar din månadsarbetstid på 2 veckor och är ledig resten av månaden.

Låter detta intressant så tveka inte att ringa för ett oförpliktande samtal.
0455-694 102

För tjänsten krävs att du är flytande i tal och skrift på något av de Skandinaviska Språken samt att du har minst körkortsbehörighet C, gärna CE DE.

 

Ort: Oslo eller annan ort enligt dina önskemål

Boende finns och tillhandahålls av oss

 

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson: Angelica Karlsson

angelica@kompetensservice.com