Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom den landbaserade oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitèt och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär.
Vi har nu ökat tryck  på våra tjänster inför vintern och söker därför för anställning i Norge efter flera rörläggare.

Om Tjänsten:
Vi söker en erfaren rörläggare för arbete i team tillsammans med TIG-svetsare.

Vi är nu i en fas där vi kommer att stärka upp vårt team med en eller flera nya medarbetare som kommer att arbeta i projektform ute hos olika kunder. Arbetsuppgifterna blir varierande och med det olika projekt inom kem, kyla, petrokem och vatten.
För tjänsten krävs att du har erfarenhet av prefab och kan bocka, kapa såväl som montera.

Tjänsten är tillsvidare dvs fast.

Din Profil:
Vi ser att du är en person som sätter stor vikt vid ditt arbete. Du är en driftig problemlösare, flexibel, noggrann, ordningsam samt att har lätt för att samarbeta med kollegor. För att lyckas i rollen krävs att du behärskar ritningsläsning, är flexibel och en duktig kommunikatör. Vi är intresserade av att komma i kontakt med duktiga individer som är sugna på nya utmaningar och bättre villkor.

Hjälp med resor och boende

Av säkerhetsskäl krävs för den här tjänsten att du är flytande i tal och skrift i ett av följande språk: Norsk, Svensk, Dansk.
Då kundkontakt ingår i tjänsten görs en bakgrundskontroll ur belastningsregistret för denna roll.

Körkort B krävs.

Sök genom att maila din cv och referenser till petra@kompetensservice.com

Välkommen med din ansökan!