Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitèt och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Just nu börjar efterfrågan öka på våra tjänster och vi söker därför för anställning i Norge efter flera CNC-operatörer med erfarenhet av GibbsCAM

Du är erfaren av att självständig göra avancerade uppspänningar i maskin, ta ut nollpunkter och välja verktyg. Du är van att använda ritningsunderlag och har goda programmeringskunskaper i GibbsCAM. Enstyckbearbetning samt längre serier i varierande material. Du tycker om att ta ansvar, är kvalitetsmedveten och uppskattar tekniska utmaningar.
Vi är intresserade av att komma i kontakt med flexibla och duktiga individer som är sugna på nya utmaningar och bättre villkor.

Uppstart: Omgående
Hjälp med resor och boende.

Av säkerhetsskäl krävs för den här tjänsten att du är flytande i tal och skrift i ett av följande språk: Norsk, Svensk, Dansk.

Vi vill att du som söker har minimum 5års erfarenhet av CNC-bearbetning samt goda referenser ifrån tidigare arbetsgivare