Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitet och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Vi söker nu flera bussmekaniker för våra spännande uppdrag i Norge.

 

Vi söker nu dig som har erfarenhet av självständigt arbete inom felsökning, underhållsarbeten samt reparationer på bussar. Exempel inom områdena mekanik, hydraulik, pneumatik och elektronik. Du är en god problemlösare som ger förstklassig service och som kan arbeta både självständigt och i ett team om flera. Du bör gilla utmaningar trivs med stor variation på arbetet.
Vi är intresserad av att komma i kontakt med flexibla och duktiga individer som är sugna på nya utmaningar och bättre villkor!

Meriterande:
Körkortsbehörighet C och D.

Du som söker vet att du har minimum 4 års sammanhängande erfarenhet, bra referenser från tidigare arbetsgivare och en dokumenterat relevant arbetslivshistoria.

 

We look forward to hearing from you.