Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom den landbaserade oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitèt och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär.
Vi har nu ökat tryck och stor efterfrågan på våra tjänster och söker därför för anställning i Norge efter flera duktiga svetsare.

Om Tjänsten:
Vi söker en erfaren rörtrådssvetsare med giltig licens på 136/138, kunnig på ritningsläsning och med giltigt certifikat på heta arbeten.

Vi är nu i en fas där vi kommer att stärka upp vårt team med en eller flera nya medarbetare som kommer att arbeta i projektform ute hos olika kunder. Arbetsuppgifterna blir varierande och med det olika projekt med allt från stålmontage/svetsmontage av hallar, industriserviceprojekt, stoppjobb till reparationer av skopor och stag eller produktionssvetsning av delar till maskiner.

Tjänsten är tillsvidare dvs fast.

Din Profil:
Vi ser att du är en person som sätter stor vikt vid ditt arbete. Du är en driftig problemlösare, flexibel, noggrann, ordningsam samt att har lätt för att samarbeta med kollegor. För att lyckas i rollen krävs att du behärskar ritningsläsning, är flexibel med arbetsuppgifter dvs kan och vill göra andra saker än svetsa från tid till annan (exempelvis kapa, borra, skruva) och kan driva ditt arbete självständigt utifrån detta. Vi är intresserade av att komma i kontakt med duktiga individer som är sugna på nya utmaningar och bättre villkor.

Hjälp med resor och boende

For security reasons, this service requires you to be fluent in speech and writing in one of the following languages: Norwegian, Swedish, Danish.
Då kundkontakt ingår i tjänsten görs en bakgrundskontroll ur belastningsregistret för denna roll.

Körkort B krävs.

Sök genom att maila din cv, svetslicenser (giltiga) och kopia på heta arbeten till petra@kompetensservice.com

We welcome your application!