Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitèt och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Vi har nu ökat tryck och stor efterfrågan på våra tjänster och söker därför för anställning i Norge efter flera duktiga svetsare.

Om Tjänsten:
Vi söker för anställning, dig som har tidigare erfarenhet av svetsning. Du som söker kommer att komma i kontakt med svetsning med MIG/MAG och eller TIG i olika material av stålkonstruktioner. Dina arbetsuppgifter är vanligt förekommande uppgifter vid svetsning såsom
* Ritningsläsning
* Montering
* Slipning
* Kapning
* bockning
* Borrning
* Kvalitetskontroll

Din Profil:
Vi ser att du är en person som sätter stor vikt vid ditt arbete. Du är en driftig problemlösare, flexibel, noggrann, ordningsam samt att har lätt för att samarbeta med kollegor. För att lyckas i rollen krävs att du behärska ritningsläsning och kan driva ditt arbete självständigt utifrån detta. Vi är intresserade av att komma i kontakt med duktiga individer som är sugna på nya utmaningar och bättre villkor.

Hjälp med resor och boende

For security reasons, this service requires you to be fluent in speech and writing in one of the following languages: Norwegian, Swedish, Danish.

Vi vill att du som söker har minimum 3-5års erfarenhet av MIG/MAG och eller TIG svetsning samt goda referenser ifrån tidigare arbetsgivare

We welcome your application!