Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitét och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Just nu börjar efterfrågan öka på våra tjänster och vi söker därför för anställning i Norge efter flera båtmekaniker.

Vi söker dig med lång erfarenhet av att felsöka, reparera och serva fritidsbåtar såväl mindre utombordare som inombordare.

Du ska har erfarenhet av dieselmotorer, hydraulik och pneumatiska arbete. Du som söker vet med dig att du är en bra mekaniker som gillar utmaningar och variation i ditt arbete. Vi är intresserade av att komma i kontakt med flexibla och duktiga mekaniker som är sugna på nya utmaningar och bättre villkor!
Av säkerhetsskäl krävs för den här tjänsten att du är flytande i tal och skrift i ett av följande språk: Norsk, Svensk, Dansk.
Du som söker vet att du har minimum 5 års sammanhängande erfarenhet, bra referenser från tidigare arbetsgivare och en dokumenterat relevant arbetslivshistoria.

Välkommen med din ansökan!