Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitèt och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Vi har just nu ökat tryck och stor efterfrågan på våra tjänster och söker därför för anställning i Norge efter TIG svetsare med erfarenhet av olika typer av rostfritt och aluminium.

Arbetet innefattar svetsning och tillverkning av produkter till olja och gasindustrin, energi, marina sektorn, samt fiskeri och odling.

Vi söker för anställning, dig som har tidigare erfarenhet av svetsning, och sammanställning av plåtar, rör och andra profiler. Du är en driftig problemlösare och arbetar med stort kvalitetstänk. Vi är intresserade av att komma i kontakt med flexibla och duktiga individer som är sugna på nya utmaningar och bättre villkor.

Meriterande:  Både med svetslicens TIG HLO45 lagd på rostfritt, syrafast och eller aluminium och även utan licens är intressant.

Arbetsort: Østfold

Vi vill att du som söker har minst 3 års relevant erfarenhet samt goda referenser från tidigare arbetsgivare.

Av säkerhetsskäl krävs för den här tjänsten att du är flytande i tal och skrift i ett av följande språk: Norska, Svenska, Danska.

Välkommen med dina ansökan!
Email: info@kompetensservice.com